Over ons

Waarom Pluizenbol Boeken?
Jaren geleden bedacht ik de domeinnaam Pluizenbol.nl. Vond ik wel grappig en ik dacht: die link hou ik niet lang, want ik ben wat dat betreft net zo veranderlijk als het weer. Maar inmiddels zijn we ruim tien jaar verder en blog ik vandaag de dag nog altijd op die link.

Het is een naam geworden die bij me bij me past en waar de meeste mensen me inmiddels onder kennen op het wereldwijde web. Daarnaast ben ik de naam nog steeds niet zat.

Ben je zo pluizig dat je jezelf een pluizenbol noemt dan?
Grappig genoeg denken heel veel mensen dat het over mijn haar gaat als ik mijn link noem en is mijn haar ook echt pluizig, maar daar heb ik de naam dus niet vandaan. Tot die conclusie kwam ik pas veel later. Nee, de naam gaat letterlijk over uitgebloeide paardenbloemen. En dan is ‘ie ineens een stuk minder leuk, haha.

Geef je alleen je eigen boeken uit?
Pluizenbol Boeken is de uitgeverij voor mijn boeken en neemt geen boeken van anderen aan op dit moment, maar wat niet is, kan nog komen in de toekomst. Maar voor nu geef ik alleen voor mezelf uit en heb ik niet de ambities om dat ook voor anderen te gaan doen.

Wil je een boek recenseren?
Ben je boekblogger en wil je het boek recenseren? Stuur een berichtje naar lizhartevelt@gmail.com om te kijken wat ik voor je kan doen qua mogelijkheden.