Verschenen bij Pluizenbol Boeken

Ongetemd 

Studeren: een nieuwe periode in je leven. Niet langer een kind, maar een jongvolwassene die zich niet meer kan verstoppen. En dat is wat Arabella het liefste doet: zich verstoppen. Als niemand je ziet, val je ook niet op. En dat is wat ze wil: door het leven gaan als een grijze muis.

Haar nieuwe huisgenoot is alleen alles wat ze niet verwacht: een flirt, bijdehand, heeft een grote bek en een klein hartje. En alsof dat nog niet erg genoeg is, is het een hij. Hoe kan ze nu met een jongen samenwonen?

Riley is het soort jongen waar niet alle ouders blij van worden met zijn tatoeages, piercings en een gebrek aan hoge ambities. Voor zijn ouders is hij ook een grote teleurstelling en hij weet hoe ze naar hem kijken. De hele wereld heeft een mening over hem, maar niemand kent hem echt.

Arabella, het onzichtbare meisje. Riley, de rebel. Op het eerste gezicht hebben ze geen overeenkomsten, maar niets is wat het lijkt. Kunnen ze hun onzekerheden en angsten overwinnen of is het bij voorbaat al een verloren zaak?

Is verschenen als paperback en ebook

Te koop bij: Bol.com (ebook), Bol.com (paperback), Kobo en Amazon

Wil je een gesigneerd exemplaar van de paperback? Stuur mij een mail op lizhartevelt@gmail.com

Verwilderd 

‘Ik wilde een ‘bekijk de straatstenen eens vanuit een ander oogpunt’ date voorstellen, maar dat gaat dus niet door.’

River is altijd onderdeel geweest van de Locke-tweeling, een duo waar nogal over gekletst wordt. Ze hebben allebei nogal een los seksueel moraal en zijn niet bepaald preuts te noemen. Riley is de vrouwenverslinder, River de excentrieke losbol met haar felgekleurde haren in alle kleuren van de regenboog. Niemand weet wie ze echt is. Haar geheimen heeft ze altijd voor zichzelf gehouden.

Sage is niet het soort jongen die meteen opvalt in een groep en al helemaal niet bij iemand als River. Hij is rustig, observeert de wereld het liefste vanaf de zijkant, omdat de kans dan niet zo groot is dat je slachtoffer kunt worden van de gemene grapjes van iemand anders. Dat een meisje als River dan buiten zijn bereik is, heeft hij geaccepteerd. Tot die ene avond…

Als paperback en ebook

Te koop bij: Bol.com (ebook) (ebook), Bol.com (paperback) (paperback), Kobo en Amazon.nl

Wil je een gesigneerd exemplaar van de paperback? Stuur mij een mail op lizhartevelt@gmail.com

Onstuimig

‘Weet je hoeveel visjes er over blijven als er vijf verdrinken?’
’Tien, zei ik toch al?’
‘Fout.’ Opnieuw die betoverende lach die je gevaarlijke dingen kan laten doen.

Lotte was er zeker van toen ze ‘ja, ik wil’ zei op haar trouwdag. Trouwen is voor altijd. De waarheid is echter anders, ontdekt ze als ze anderhalf jaar later zonder man, maar mét kat in een studio belandt. Ze neemt zich voor om geen relatie meer aan te gaan. Zelfs niet met die irritante Sander die ze ineens overal tegenkomt.

Sander is helemaal niet op zoek naar een relatie met wie dan ook. Hij vindt zijn leven prima zoals het is met zijn vrienden en zijn liefde voor kunst. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en dan is daar de vrouw die kan lachen om zijn flauwe mopjes over vissen. De vrouw die meer doet dan ze beseft.

Maar is het voor Lotte ook genoeg om weer te durven?

Als paperback en ebook

Te koop bij: Bol.com (ebook), Bol.com(paperback), Kobo en Amazon.

Wil je een gesigneerd exemplaar van de paperback? Stuur mij een mail op lizhartevelt@gmail.com

Verschenen bij April Books

Out of Office

Acht verleidelijke romance-verhalen van Nederlandse auteurs Ze zouden aan het werk moeten zijn, maar daar komt weinig van terecht in deze sexy verhalenbundel met acht romance-verhalen vol verleiding op het werk. 

Van je onenightstand die ineens je baas blijkt te zijn tot hete dromen over je baas die ineens uitkomen. Van invallen voor een collega tot de tweelingbroer van de eigenaar die invalt voor zijn dubbelganger. Van een onverwachte zakenreis naar Zwitserland tot een verplicht scoutingkamp. En van een carrière die in de lift zit tot een zanglerares die een toontje lager zingt… Je vindt het allemaal terug in Out of office. 

Met verhalen van Anne May, Liz Hartevelt, Marieke Duchatteau, Melissa Blad, Nicole Schelling, Rhodé Franken, Ryanne Veldkamp en Yentl Spijk. 

Als paperback en ebook

Te koop bij: Bol.com (de hele bundel als ebook), Kobo (de hele bundel als ebook), Amazon (de hele bundel als ebook)

In de lift

Zit alleen haar carrière in de lift of ook nog iets anders? Op weg naar een borrel komt Lana in de lift haar baas tegen, Finn. Ze probeert normaal te doen, geen bijzondere aandacht te trekken, wat juist daardoor volledig mislukt. Na een verwarrende avond wil Lana het liefst weer als vanouds aan het werk. Ze is hier voor haar carrière, niet voor een man. Daar denkt Finn alleen heel anders over. In de lift is een verleidelijk kort verhaal van Liz Hartevelt. Ook te lezen in de bundel Out of office.

Te koop bij: Bol.com, Kobo en Amazon.

Verschenen bij Loft Books

Perfect

Clementine gaat haar studietijd liever lezend dan feestend door en voor romantiek heeft ze helemaal geen tijd. Haar hart is nog helende na een traumatische ervaring die plaatsvond toen ze zeventien was. Maar sinds ze op kamers is gegaan probeert ze die gebeurtenis achter zich te laten. Ze heeft besloten zichzelf niet meer zo open te stellen voor een jongen en verliefd te worden. Naast haar studie werkt Clementine in de bibliotheek, waardoor ze ook meteen de nieuwste romans van haar lievelingsauteurs kan lezen. 

Dan wordt Roan aangenomen in de bibliotheek. Met zijn tatoeages en bad boy-uitstraling oogt hij niet als een typische boekenwurm. Hij deinst niet terug voor confrontaties en wordt verrast door Clementines koele reacties wanneer hij haar uitdaagt en laat het daar niet bij zitten. Hij draagt echter een geheim met zich mee dat ooit moet uitkomen…

Is verschenen als ebook en audiobook. Het boek staat ook op Storytel.

Te koop bij: Bol.com, Kobo, Amazon, Boekenwereld

Binnenkort te verschijnen bij Loft Books

Contrast

In Contrast, het tweede deel van de Harstocht-serie van Liz Hartevelt, moeten Kara en Luke hun angsten overwinnen om dichter bij elkaar te komen. Als Kara Luke tegenkomt op Pinkpop komt hij haar bekend voor, maar ze vindt hem vooral aantrekkelijk. Het blijft niet bij die ene keer, ze komt hem steeds vaker tegen. Is hij soms een stalker? Luke mag dan wel leuk zijn, Kara heeft haar portie vervelende mannen wel gehad. Luke worstelt met het plotselinge overlijden van zijn beste vriendin Noa. Hoe kun je doorgaan alsof er niets gebeurd is wanneer je iemand kwijtraakt die zielsveel voor je betekende? Kunnen Kara en Luke hun angsten overwinnen en ervoor openstaan om elkaar echt te zien voor het te laat is?

Verschijnt als ebook en audiobook.

Te pre-orderen bij: Kobo en Boekenwereld.